How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss 15 Steps to Grow Thin

You are searching about How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss, today we will share with you article about How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss is useful to you.

15 Steps to Grow Thin

Sudah tentu, musim bunga adalah musim yang indah. Segala-galanya terjaga dari rasa mengantuk musim sejuk, matahari yang ditunggu-tunggu akhirnya muncul dan kami mahu menyanyi, menari, jatuh cinta dan terbang. Hanya mereka, yang lebihan kilogram menghalang mereka daripada terbang, boleh mempertikaikan ini. Sesetengah daripada kita tidak boleh berlepas, apatah lagi untuk terbang.

Gambar yang terkenal: membuka tingkap kepada pancaran matahari musim bunga pertama, anda tergesa-gesa mencuba pakaian yang menarik itu, yang merupakan acara untuk banyak tarikh musim panas lalu. Selepas 5 minit melihat cermin (sebagai peraturan, terkejut), anda menutup (dan menutup tingkap), meletakkan kembali pakaian dalam almari pakaian, dan anda mula kelihatan bahawa adalah lebih baik jika musim bunga tidak tiba. semua. Apa yang patut anda lakukan sekarang?! Tarik nafas dalam-dalam, bertenang dan kira walaupun sampai 15.

1. Simpan diari makanan

Tulis semua yang anda makan selama seminggu. Anda mungkin sama sekali tidak menyedari berapa banyak kalori yang tidak berguna yang anda makan, sehingga anda mula memberi perhatian yang teliti kepadanya. Secara umum, diari adalah cara terbaik untuk mengikuti kejayaan program yang dirancang. Jadi teruskan menulis, sehingga anda berasa yakin di jalan hidup baru anda.

2. Menganalisis

Fikirkan, tabiat makanan anda yang mana yang menghalang anda, dan ubahnya. Selain itu, fikirkan apa yang mungkin disebabkan olehnya. Selalunya orang menyembunyikan masalah sebenar mereka di sebalik makanan. Apa yang membuatkan anda mencapai bahagian kedua kek keju ilahi ini? Kerja yang membosankan, bos yang membosankan, apartmen yang gagal menunggu sehingga waktu pembaikan bertuah, teman lelaki, menunjukkan sedikit perhatian yang sangat diperlukan pada musim bunga untuk anda? Cari kerja lain, cat semula dinding bilik lukisan dengan warna oren, tukar teman lelaki! Akhirnya, musim bunga adalah masa untuk menukar bukan sahaja dalam sentimeter!

3. Buang rasa kasihan diri

Sebelum ini, supaya kasihan terkutuk ini tidak dapat mengganggu anda lagi. Dan lebih baik untuk menetapkannya pada saluran lain. Satu yang perlu. Perkara yang membuat anda gemuk, – bukanlah sebatang coklat, yang anda memutuskan untuk memanjakan diri anda, apabila Dia tidak menghubungi anda lagi. Dan walaupun tidak separuh daripada kek, yang anda dan rakan anda meraikan hakikat bahawa Dia dipanggil akhirnya dengan. Ini adalah tabiat makanan anda. Anda perlu mengubahnya bukan sahaja untuk menjadi langsing dan bertenaga, tetapi juga mengekalkan keadaan ini. Berubah selama-lamanya.

Anda sedih untuk diri sendiri semasa menolak ais krim coklat atau vanila? Fikirkan! Tidakkah gadis yang baik seperti anda layak mendapat siulan serigala lelaki? Fikir lebih baik. Motivasi sangat penting. Di sini anda perlu menentukan apa yang penting sekarang untuk anda. Mana-mana, walaupun varian yang paling luar biasa, akan sesuai (datang ke pesta sekolah adik perempuan anda tanpa disedari dan berseronoklah di sana; pakai skirt pendek yang menarik nafas, yang anda impikan untuk musim kedua sudah; buat dia gila dengan jalur-menggoda yang menakjubkan). Berapa banyak peluang kehidupan yang unik berlalu!

4. Sentiasa dimaklumkan

“Menjaga maklumat – bermakna berada di atas isu”, – salah satu slogan popular berkata. Tumbuh kurus dengan waras! Berhenti bergantung pada pendapat ramai pakar, memberitahu anda apa, bila dan dengan apa yang perlu dimakan.

Ketahui cara organisma anda berfungsi, perkara yang diperlukan, dan pelajari menyediakannya dengan semua perkara yang diperlukan. Ia akan membalas kebaikan anda dengan perut yang rata, sepasang kaki yang ramping dan lautan tenaga. Sudah tentu, anda memerlukan masa untuk belajar berorientasikan dalam lautan kalori, sentimeter, latihan fizikal dan indeks hipoglisemik. Dan anda mahu menjadi langsing sekarang juga. Jadi, tambahkan pengetahuan asas gudang senjata anda:

– Semua yang anda makan boleh dibahagikan secara bersyarat kepada protein, lemak dan karbohidrat (mengikut kelaziman pertama, kedua atau ketiga di dalamnya, ketiga-tiga komponen dalam bentuk tulen hanya terkandung dalam produk buatan buatan). Untuk membayangkan catuan harian anda, lukiskan segitiga pada helaian kertas dan panggil sudutnya seperti 3 unsur pemakanan. Tuliskan 60-65% untuk karbohidrat, 30-35% untuk protein dan 10-15% untuk lemak. Kini anda hanya perlu membaca label pada produk dengan teliti.

– Kita semua tahu sesuatu tentang kalori. Ini adalah beberapa istilah yang tidak jelas, dengan bantuan kami menghargai produk dan membahagikannya kepada baik dan buruk. Malah, kalori (lebih tepatnya, kilokalori) – adalah tenaga, yang anda perlukan untuk memanaskan 1 kg (liter) air pada 1°C.

Untuk menghilangkan 1 kg lemak, anda perlu membakar kira-kira 7000 kilokalori, bersamaan, dari 10 kg (atau berapa banyak yang anda inginkan) – kira-kira 70000, apa yang sama dengan tenaga, dibelanjakan untuk berjalan sejauh 1700 km. Tidak kira makanan ringan dan rehat semasa dalam perjalanan.

Oleh itu, lupakan idea tentang sekatan ketat kandungan kalori catuan anda – sebenarnya, apa yang anda perlukan adalah mematuhi norma 1500-1800 kilokalori sehari untuk melatih dan kira-kira 2000 kilokalori untuk mengekalkannya.

– Gula, produk tepung halus (kek kegemaran, pai dan patties), sudah tentu, sangat lazat. Tetapi, tanpa mengira fakta bahawa mereka agak berbeza, proses yang menyebabkan mereka menetapkan mekanisme yang sama dalam organisma anda. Intipati mereka adalah dalam perubahan medium asid-bes usus, dan akibatnya anda akan mahu makan produk ini lebih dan lebih kerap. Akibatnya, anda akan menerima lebihan kalori di kaunter diet anda dan seram dengan lebihan kilogram pada semua – malangnya! – tempat yang boleh difikirkan.

Hadkan penggunaan produk ini dan sudah dalam dua minggu anda akan melihat hasil yang ketara (orang lain juga akan melihatnya!).

– Perut ialah organ badan anda, yang anda lakukan eksperimen tanpa belas kasihan, mengisinya dengan makanan, tidak selalunya begitu sihat. Sebenarnya, orang miskin tidak memerlukan terlalu banyak – sekeping makanan berkhasiat setiap 4 jam. Ini bermakna anda perlu makan sekurang-kurangnya 3 (dan idealnya 5-6) kali sehari. Organisma dalam tempoh yang lebih lama akan melayan seperti kelaparan dan menyimpan semua yang anda makan selepas rehat tersebut di kedai.

Sudah tentu, anda mahu meletakkan mini ini pada hujung minggu ini. Dan apa yang lebih baik daripada merawat diri anda dengan beberapa perkara ultra-bergaya daripada koleksi musim bunga baharu pereka kegemaran anda! Imej yang berlaku kepada anda sangat menggoda, sehingga anda bersedia untuk pergi tanpa makanan selama berminggu-minggu, untuk mencapai matlamat anda secepat mungkin. Selain itu, anda sentiasa boleh memaafkan bayang-bayang di bawah mata dan kelemahan anda dengan beriberi musim bunga.

– Berhati-hati! Kehilangan lebih daripada 0,5-1 kg seminggu pasti akan berlaku dengan mengorbankan tisu lembut. Beratnya akan dipulihkan sejurus selepas anda menamatkan diet yang ketat (disebabkan oleh lemak, kerana ia adalah lebih mudah bagi organisma anda untuk mendapatkannya, daripada membina otot); dan, kedua, agak sedih kehilangannya! Kerana ia membantu anda membakar kalori dan menjadikan badan anda cantik dan kemas.

Oleh itu, jangan tetapkan diri anda matlamat yang tidak dapat direalisasikan sebagai objek. Keputusan, yang anda pergi ke perlahan-lahan, tetapi dengan yakin, akan menjadi paling stabil.

5. Membentuk pelan tindakan

Ambil sehelai kertas. Tengok la. Ia benar-benar putih, bukan? Bayangkan bahawa helaian kertas ini menggambarkan tabiat makanan anda. Anda akan menulis di atasnya semua yang anda fikirkan perlu. Dan akan memadamkan perkara yang mengganggu anda sebelum ini. Tiada perkara yang tidak perlu.

Bahagikannya sekurang-kurangnya dalam 3 lajur (jika anda cukup berani, anda boleh bahagikannya kepada 5-6, jika anda tidak takut dengannya – atas sebab tertentu kuantiti makanan sedemikian nampaknya sangat besar bagi mereka yang ingin berlatih ). Tulis anggaran masa (atau selang masa) makan dalam lajur ini. Memikirkan semua situasi yang mungkin (godaan restoran dengan orang yang anda sayangi, makan tengah hari di rumah ibu anda, sogokan Jumaat bersama rakan-rakan anda), karang varian apa dan dalam kuantiti yang anda boleh makan untuk diri sendiri.

6. Kira

Semak berapa banyak kalori makanan yang anda makan mengandungi. Pada penghujung setiap hari lihat dalam diari anda dan rumuskan angka. Jika anda berjaya mengekalkan jumlah yang diperlukan, puji diri anda dan pergi ke perenggan 7. Jika tidak, fikirkan sebab kegagalan dan cuba elakkan pengulangan situasi ini pada masa hadapan. Sebagai contoh, jika hari yang lapar di pejabat anda mendahului makan malam yang terlalu banyak di rumah, yang anda tidak boleh memaafkan diri sendiri, bawa sesuatu untuk bekerja dengan anda esok. Anda benar-benar boleh mengawal pemakanan anda!

7. Bermain

Berpisah dengan tabiat buruk adalah perkara yang sukar. Jadi hadiahkan untuk diri sendiri! Untuk setiap hari anda hidup dengan cara yang betul, masing-masing mencapai matlamat, setiap pemikiran yang betul, pasti! Cipta hadiah terlebih dahulu, dan jangan berputus asa sehingga anda mendapat apa yang anda inginkan.

8. Bergerak

Walaupun entah bagaimana! Kejayaan diet anda, tidak kira betapa idealnya ia boleh dipertimbangkan, bergantung 30% pada aktiviti anda sepanjang hari. Seperti kata Henry Ford, “anda boleh memilih kereta apa-apa warna dalam keadaan ia hitam”. Cari sukan mengikut kesukaan anda, berjalan, lakukan lebih banyak seks, apa sahaja, tetapi bergerak!

9. Ambil ukuran

Seminggu sekali, sejak pagi, timbang dan ukur saiz payudara, pinggang dan pinggul. Jangan tutup telefon secara luar biasa pada indeks berat – anda mungkin kelihatan berbeza, mempunyai berat yang sama. Dan anda juga boleh mempunyai saiz yang lebih kecil, daripada sebelumnya, manakala berat yang lebih besar. Ini dijelaskan oleh fakta bahawa sebahagian besar otot lebih berat, daripada lemak, dan mempunyai ruang yang kurang.

10. Ikut kelajuan

Organisma anda memerlukan sekurang-kurangnya 20 minit untuk menyedari hakikat makan yang menggembirakan. Jadi ambil masa anda. Makan lebih perlahan, dan jika anda tidak boleh, kemudian beralih kepada, katakan, ciuman dengan teman lelaki anda. Akhirnya, dia harus membantu anda juga!

11. Saiz adalah penting

Ikut bahagian anda. Sedikit tetapi lebih dari cukup. Bagi saiz pinggan: walaupun anda mengurangkan jumlah makan malam, sarapan pagi dan makan malam biasa anda, sekurang-kurangnya satu pertiga, tanpa mengubah apa-apa lagi, anda akan mula menjadi kurus.

12. Minum

Ya sememangnya. Mereka yang membosankan 8 gelas air sehari. Air ialah penolong #1 anda dalam masalah yang sukar untuk menyingkirkan lebihan sentimeter. Ia akan memberikan rasa kenyang di antara waktu makan, memberi inspirasi kepada anda dan membersihkan organisma daripada produk pereputan sel lemak (anda telah membuat keputusan tentang ini, eh?). Dan mereka belum mula mengeluarkan air dalam pil lagi.

Dengan cara ini, anda juga boleh mula menyanyi, bukan sahaja minum. Dengan tujuan untuk menceriakan diri. Selain itu, ia sangat baik untuk menguatkan otot perut.

13. Jangan cuba lakukan semuanya sekaligus.

Ini hanya akan membawa anda kepada kekecewaan yang tidak perlu. Organisma anda memerlukan masa untuk belajar hidup dengan cara baharu. Lihat dengan teliti rancangan anda dan tandakan yang paling penting, pada pendapat anda, perubahan – yang anda akan mulakan. Apabila perkara yang anda tulis di atas kertas menjadi kebiasaan untuk anda, letakkan matlamat baharu untuk diri anda sendiri. Tanpa melupakan perenggan 7, secara semulajadi.

Lebih-lebih lagi, manjakan diri anda dengan makanan kegemaran anda yang tidak sihat dalam jumlah yang sedikit. Dengan cara ini anda tidak akan mendapat perasaan bahawa anda kehilangan diri anda daripada yang terbaik dan paling menyenangkan dalam hidup ini. Anda tahu, makanan juga merupakan salah satu keseronokan hidup yang paling hebat. Adakah anda masih belum melupakannya?

14. Bayangkan

Setiap hari fikirkan musim panas yang indah (tahun, kehidupan) yang menanti anda pada masa hadapan. Ingat secara terperinci bagaimana anda telah hidup sebelum mengarang program anda, dan bayangkan kehidupan baru – dengan diri anda yang baharu. Pisahkan semua butiran dengan teliti: apa yang anda makan untuk sarapan pagi, apa yang anda pakai, cara orang lain bertindak balas terhadap anda. Lakukan latihan ini setiap hari, dan ini akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya dengan ketara.

15. Cinta!

Diri anda, setiap sel dan lengkung badan anda. Lihat diri anda di cermin lebih kerap (dan tanpa rasa takut!). Fikirkan, apa yang badan anda lakukan untuk anda setiap hari, dan terima kasih untuk ini. Siapa lagi yang sangat menyayangi awak?

Jika benar-benar berterus terang, ada satu langkah lagi. Mungkin, yang paling penting. Percaya pada diri sendiri! Anda pasti akan berjaya melakukan segala-galanya! Lupakan kegagalan masa lalu untuk menjadi kurus. Anda hanya tidak tahu banyak dan oleh itu membuat kesilapan. Jangan salahkan diri sendiri. Pengetahuan tentang pemakanan yang betul bukan sejak lahir. Ingat semua pencapaian anda dalam hidup – anda tahu, cara untuk mereka tidak mudah, eh? Semuanya boleh. Dan bagi manusia yang mempunyai matlamat, tiada halangan. Dan tidak lama lagi anda akan memakai skirt yang menarik itu. Malah, tidak lama. Tidak lama lagi anda perlu menangguhkannya. Anda tidak berubah fikiran untuk mengusik strip, eh?

Video about How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss

You can see more content about How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss on our youtube channel: Click Here

Question about How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss

If you have any questions about How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss

Rate: 4-5 stars
Ratings: 1368
Views: 60681961

Search keywords How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss

How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss
way How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss
tutorial How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss
How Many Steps To Walk After Dinner For Weight Loss free
#Steps #Grow #Thin

Source: https://ezinearticles.com/?15-Steps-to-Grow-Thin&id=166270

Related Posts

default-image-feature

List Of Medications For Gerd That Don Cause Weight Gain Pollen Allergy and Food Sensitivity: The Oral Allergy Syndrome and Food Intolerance

You are searching about List Of Medications For Gerd That Don Cause Weight Gain, today we will share with you article about List Of Medications For Gerd…

default-image-feature

List Of High Calorie Foods To Gain Weight In India For the Goodness of a Tater – 9 Potato Myths Busted!

You are searching about List Of High Calorie Foods To Gain Weight In India, today we will share with you article about List Of High Calorie Foods…

default-image-feature

National Institutes Of Health Muscle Long Term Weight Loss Connection Swine Flu, SARS, and Kimchi

You are searching about National Institutes Of Health Muscle Long Term Weight Loss Connection, today we will share with you article about National Institutes Of Health Muscle…

default-image-feature

How Many Grams Of Sugar Per Day For Weight Loss Low Carb Diet Plan – Proven To Help Lose Weight

You are searching about How Many Grams Of Sugar Per Day For Weight Loss, today we will share with you article about How Many Grams Of Sugar…

default-image-feature

List Of High Calorie Foods To Gain Weight For Babies Healthy Eating For Children – Preventing Obesity in Children

You are searching about List Of High Calorie Foods To Gain Weight For Babies, today we will share with you article about List Of High Calorie Foods…

default-image-feature

List Of Foods To Eat To Gain Weight And Muscle Five Best Workouts for Fast Muscle Building

You are searching about List Of Foods To Eat To Gain Weight And Muscle, today we will share with you article about List Of Foods To Eat…