Been Working Out For A Month And No Weight Loss Weight Loss Fundamentals – How to Never Ever Miss Another Workout Again

You are searching about Been Working Out For A Month And No Weight Loss, today we will share with you article about Been Working Out For A Month And No Weight Loss was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Been Working Out For A Month And No Weight Loss is useful to you.

Weight Loss Fundamentals – How to Never Ever Miss Another Workout Again

Melangkau latihan adalah yang kedua selepas pemakanan yang tidak baik dalam senarai perkara yang akan menyebabkan kemajuan anda terhenti dan/atau lebih teruk lagi, membuat anda mundur. Kesihatan yang baik, fleksibiliti, perasaan keyakinan diri yang luar biasa yang anda perolehi daripada mengikuti program senaman yang kerap, dan badan yang anda inginkan SEMUA memerlukan senaman tetap yang KONSISTEN. Tidak ada cara untuk mengatasinya, dan walaupun pembuat “Senaman Dalam Botol” (produk sebenar), anda sebenarnya tidak boleh membelinya dalam botol atau apa-apa cara lain. Ia hanya sesuatu yang anda perlu lakukan.

Saya tidak dilahirkan sebagai seorang yang konsisten bersenam. Dalam perjalanan saya sendiri dari obes (saya mempunyai pinggang lebih 40 inci) untuk muat (lemak badan satu digit), belajar bagaimana untuk menjadi seorang yang hampir TIDAK PERNAH terlepas senaman, walaupun apa-apa lagi yang berlaku dalam hidup saya, adalah salah satu daripada perkara paling penting yang saya ubah. Peralihan itu mengambil masa lebih kurang SEPULUH tahun untuk saya lakukan. Jadi mungkin saya boleh membantu anda membuat peralihan itu dalam masa kurang daripada satu dekad dengan apa yang saya pelajari daripada perjalanan saya dan perjalanan berpuluh-puluh pelanggan. Sebahagian daripada mereka melakukan dan tidak (dan dipecat) membuat perjalanan.

1. Ambil pandangan panjang: Perkara yang anda lakukan, atau tidak lakukan, hari ini yang menentukan bagaimana anda dan kehidupan anda esok dan banyak, banyak hari esok. Anda mempunyai badan yang anda miliki sekarang kerana apa yang anda telah atau belum lakukan selama beberapa minggu, bulan dan tahun yang lalu. Jangan mempermainkan diri sendiri tentang ke mana tindakan anda akan membawa anda – melangkau senaman (atau jarang bersenam) akan membawa anda ke a) akhirnya atau sudah menjadi gemuk, b) sekurang-kurangnya kesihatan sub-optimum, dan c) di hospital untuk komplikasi diabetes, penyakit jantung, kanser, dan hampir semua masalah kesihatan lain yang boleh anda fikirkan.

Ambil pandangan panjang – dalam jangka masa panjang kepuasan segera akan membawa kepada kesakitan yang berpanjangan dan sangat serius, sedangkan apa yang sukar sedikit sekarang akan membawa kepada kesenangan jangka panjang dan berkekalan.

2. Tetapkan standard baharu: Kita semua mempunyai undang-undang dalaman – “Saya memakai pakaian di khalayak ramai,” “Saya tidak curang dengan isteri saya,” dan “Demi Tuhan, saya TIDAK mendengar Britney Spears atau membaca tentangnya dalam tabloid,” dsb. Berikut adalah yang baharu: “SAYA TIDAK PERNAH TERLEPAS SENAMAN KECUALI SAYA SAKIT ATAU CEDERA DAN BERSENAM AKAN MENGGANGGU PEMULIHAN SAYA.” Anda boleh berhenti membaca artikel itu sekarang. Undang-undang itu sahaja yang ada, segala-galanya dalam artikel itu hanyalah bagaimana untuk menjadikannya lebih mudah untuk diikuti.

3. Tinggalkan alasan BS: Condoleezza Rice, Setiausaha Negara terbang sejauh 24,000 batu setiap BULAN, namun dia bersenam antara 6 dan 9 kali seminggu dan hampir tidak pernah terlepas senaman. Ini adalah walaupun pada hakikatnya dia hampir sentiasa berada dalam zon waktu baharu, dan “aturan biasa” dalam hidupnya langsung tidak wujud. Apa alasan awak?

Rasionalisasi: rasional-bunyi-pembohongan tentang mengapa anda tidak melakukan apa yang anda sepatutnya lakukan, yang melepaskan anda dari kaitan. Ia seperti mengeluarkan bahagian atas periuk tekanan. Alasan menjadikannya OK – dalam kepala ANDA dan kepala anda sahaja – bukan untuk bersenam. Itu bercanggah dengan standard baharu anda. Ini adalah contoh di mana adalah baik untuk kecewa – bukan untuk mengalahkan diri sendiri, tetapi untuk tidak berpuas hati dengan tingkah laku anda. Jika anda membuatnya OK, maka anda tidak akan berubah. Anda akan terus TIDAK bersenam. Jika anda menahan godaan untuk melepaskan tekanan dengan alasan, maka tekanan itu akan mendorong anda untuk mencari jalan untuk menyelesaikannya.

4. Luangkan lebih banyak masa untuk orang yang paling penting dalam hidup anda: Bolehkah anda memberitahu bos anda bahawa anda terlalu sibuk untuk datang bekerja? Tidak jika anda mahukan pekerjaan anda. Bolehkah anda memberitahu badan anda bahawa anda terlalu sibuk untuk bersenam? Tidak jika anda mahu kesihatan anda, atau tidak mahu usus anda.

Walaupun anda boleh memberitahu diri anda bahawa anda tidak mempunyai masa untuk bersenam selama tiga jam seminggu, kebenaran perkara itu agak berbeza. Seminggu mempunyai 168 jam di dalamnya. Jadi, bagi semua orang yang gagal matematik, tiga adalah kurang daripada 168. Tiga adalah KURANG daripada 2% masa yang tersedia untuk anda dalam seminggu. Masalahnya bukan anda tidak mempunyai masa, masalahnya ialah anda tidak menempah masa.

Apabila anda mengambil emosi dan alasan itu menjadi isu yang sangat mudah. Dan penyelesaian: Sebelum minggu anda bermula, duduk dengan kalendar anda dan buat sekurang-kurangnya tiga temu janji dengan diri anda – satu untuk setiap senaman (jika anda tidak mempunyai kalendar, dapatkan satu, ini tidak akan berjaya cuba menjejaki dalam kepala anda – tidak pernah). Kemudian, apabila sesuatu muncul – dan ia akan – katakan “tidak” kepada gangguan dan “ya” pada senaman anda. Jika sesiapa bertanya, anda memberitahu mereka bahawa anda mempunyai mesyuarat yang sangat, sangat penting yang anda tidak boleh ketinggalan dalam apa jua keadaan. Selain itu, janji temu itu bukan urusan mereka – ini masa anda. Sekali lagi, apabila anda mengeluarkan emosi dan alasan, dan sebaliknya hanya berurusan dengan fakta, maka ini menjadi perkara yang sangat, sangat mudah.

Fakta dalam kes ini ialah apabila ia berkaitan dengan latihan anda, terdapat hanya dua pilihan yang mungkin – sama ada ia berlaku atau tidak berlaku. Tiada cubaan. Tiada alasan. Yang ada cuma buat atau tak buat. Ingat perkara ini dan banyak perbualan tentang mengapa tidak mengapa tidak akan hilang, dan sebaliknya anda boleh memikirkan BAGAIMANA untuk menyelesaikannya.

5. Mempunyai rancangan SEBENAR: Ini, saya fikir, di mana keajaiban berlaku. Selalunya orang ramai teruja untuk menjadi cergas dan sihat, dan memutuskan bahawa mereka akan “bersenam.” Mereka mendapat keahlian gim, dan kemudian masuk untuk melakukan beberapa perkara rawak. Kemudian kembali satu atau dua hari kemudian dan lakukan beberapa perkara yang lebih rawak… Ini berlangsung selama seminggu, dua minggu, bahkan mungkin sebulan atau dua dan kemudian mereka berhenti bersenam.

Beberapa gabungan tiga perkara berlaku: A) mereka kecewa kerana mereka berada di gim selama ini dan mereka tidak mempunyai apa-apa untuk ditunjukkan, B) bersenam (atau dianggap gagal melakukannya) mula memberi tekanan kepada mereka dan membuat mereka berasa buruk tentang diri mereka sendiri, atau C) mereka hanya diketepikan oleh kehidupan.

A) Anda tahu pepatah lama, “Jika anda memilih untuk bertindak sebagai peguam anda sendiri, maka anda mempunyai bodoh untuk pelanggan.” Anda seorang guru, saintis roket, doktor dan perancang acara, CPA atau sesuatu selain daripada pakar kecergasan. Anda tidak perlu terkejut apabila latihan yang anda reka (atau dibuat dari bahagian atas kepala anda) tidak membuahkan hasil dari segi hasil. Anda pakar dalam sesuatu, cuma bukan ini – 5 hingga 10 tahun dan $50-100,000 kemudian dan anda boleh memiliki sesuatu.

Tidak ada yang lebih mengecewakan daripada membuat usaha yang jujur ​​untuk melakukan sesuatu, dan tidak mendapat apa-apa (atau hampir) ke mana-mana. Dapatkan rancangan sebenar, dan bimbingan sebenar daripada pakar sebenar, yang benar-benar mengukur kemajuan anda secara objektif supaya masa dan usaha anda tidak sia-sia. Mendapat keputusan sangat memotivasikan. Kekurangan keputusan adalah melemahkan semangat. Jika anda kini seorang ahli gim, saya pasti anda perasan bahawa hampir semua orang kelihatan sama bulan masuk dan keluar bulan, tahun ke tahun dan tahun – terutamanya mereka yang bekerja dengan orang yang memakai baju “jurulatih”.

Sudah tentu ini juga seiring dengan pepatah baharu, “lelaki berbaju ‘jurulatih’ di gim tempatan anda (atau rangkaian gimnasium kebangsaan) juga seorang yang bodoh.” Berhati-hati dengan siapa yang anda pilih untuk membantu anda dengan rancangan anda. Tahun lepas saya dapat mengesahkan anjing adik-beradik saya sebagai jurulatih peribadi, jadi baju-t dan pensijilan itu hampir tidak bermakna. 99.5 hingga 99.9% jurulatih peribadi adalah tidak layak dan hanya akan mendapat keputusan secara tidak sengaja, jika ada.

B) Menjadi samar-samar tentang apa yang menjadi “kejayaan” atau pematuhan adalah cara paling cepat untuk berasa buruk tentang diri anda tidak kira betapa sukarnya anda bekerja. Itulah yang dimaksudkan, “Saya akan mula bersenam,” atau “Saya akan menjadi sihat”? Apa yang mereka maksudkan secara khusus?

Anda memerlukan matlamat yang boleh anda ukur dan anda boleh mengukur secara objektif kemajuan anda (dengan nombor!). Anda juga memerlukan pelan yang menyatakan dengan tepat apa yang anda sepatutnya lakukan untuk mencapai matlamat anda. Adakah anda bersenam tiga hari seminggu, atau empat hari seminggu? Adakah tempoh latihan anda 45, 60 atau 75 min? Apa yang anda lakukan untuk jam itu? Anda memerlukan rancangan sebenar yang benar-benar mentakrifkan apa yang anda sepatutnya lakukan.

Dengan cara ini kejayaan ditakrifkan – ia adalah satu jam, 3 hari seminggu (dan anda boleh melakukan BANYAK yang dilakukan dalam jumlah masa itu, dengan syarat anda tidak mendapat rancangan anda daripada lelaki berbaju “jurulatih”). Dan anda boleh berasa sangat baik tentang diri anda kerana berjaya tiga hari seminggu. Anda mematuhi piawaian anda sendiri yang dinyatakan dengan jelas tentang apa itu “baik”. Jika tidak, senaman menjadi sesuatu yang hanya membuatkan anda rasa bersalah kerana anda tidak pernah benar-benar tahu sama ada anda melakukan apa yang sepatutnya anda lakukan, dan anda tidak pernah benar-benar tahu jika apa yang anda lakukan adalah “cukup” tanpa rancangan sebenar. Dan kenapa anda akan menghabiskan tenaga tambahan untuk berasa buruk tentang diri anda?

C) Pelan sebenar juga berguna di sini. Jika anda mempunyai rancangan khusus yang mengatakan lakukan X, Y dan Z pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat selama 45 atau 60 min., adalah sangat mudah untuk menjadualkannya ke dalam hidup anda lebih awal. Manakala yang samar-samar, “Saya harus bersenam minggu ini,” atau “hari ini” bermakna tiada yang khusus dan mustahil untuk dijadualkan. Dan jika anda tidak mengetepikan masa dalam kalendar anda untuk bersenam, maka satu-satunya masa anda akan bersenam ialah apabila anda mempunyai “masa lapang.” Yang merupakan sesuatu yang tidak wujud untuk kebanyakan orang. Segala-galanya menjadi lebih penting secara lalai, semua niat baik anda keluar dari tingkap dan anda berasa buruk tentang diri anda kerana tidak bersenam apabila anda tahu anda sepatutnya. Dapatkan rancangan sebenar, daripada pakar sebenar dan jadualkannya.

6. Dapatkan lebih banyak tidur: Ingin meletakkan disiplin diri anda pada pemacu turbo? Dapatkan 7-9 jam (lebih dalam julat 8-9) tidur setiap hari. Keletihan adalah kematian motivasi dan disiplin diri. Apabila anda keletihan bawah sedar anda, dan selalunya minda sedar taksub dengan, kerana kekurangan istilah yang lebih baik, menjadi malas. Mereka mencari sebarang alasan untuk TIDAK mengeluarkan tenaga, terganggu, menonton TV, makan makanan tambahan untuk berehat (Saya tidak fikir ramai orang memahami betapa BESAR hubungan antara makan tekanan dan kurang tidur dan masa bermain. adalah), apa sahaja untuk mencuba dan mengimbangi – dengan teruk – kerana tidak mendapat rehat yang cukup. (Jika anda kurang tidur secara kronik, maka keletihan adalah “normal”, jadi anda tidak menyedarinya dan anda tidak akan melakukannya sehingga anda benar-benar mendapat tidur yang cukup selama seminggu.)

Kurang tidur sebenarnya mengakibatkan KURANG masa. Sebagai contoh, jika anda tidur lima atau enam jam setiap malam, anda mungkin berfikir sendiri bahawa anda kini mempunyai tambahan dua hingga tiga jam dalam hari anda (anda terjaga selama 18 hingga 19 jam/hari dan bukannya “hanya” 16). TETAPI, hakikatnya anda hanya beroperasi pada 50-60% tanpa tidur yang cukup. Jadi, anda akan KURANG selesai dalam LEBIH masa, sambil mengorbankan kesihatan anda, dan berasa seperti omong kosong – rancangan yang hebat!

Sebagai contoh, saya sedang mengambil kimia organik (uh!). Pada awal semester, saya tidak begitu mahir untuk tidur 8 jam setiap hari, dan saya benar-benar teruk mengetepikan masa bermain & bersantai yang berdedikasi – Saya membiarkan kerja dan sekolah tersebar sepanjang tujuh hari, pagi, petang dan malam . Saya bekerja keras dan seberapa yang saya boleh, dan akibatnya saya mengambil masa 8-10 jam untuk menyelesaikan satu bab dengan hanya ~70% pemahaman/pengekalan (mengikut peperiksaan saya). Walau bagaimanapun, kini saya mendapat 8 jam tidur 6 daripada 7 hari/minggu, dan mengambil sekurang-kurangnya satu setengah hari cuti setiap hujung minggu, DAN saya boleh menamatkan bab kimia organik dalam masa 3-5 jam dengan pengekalan/pemahaman 80%+ kerana fikiran saya jauh lebih segar dan tajam.

7. Jadilah realistik: Dalam perjalanan menuju kejayaan anda hampir selalu mesti melalui kegagalan. Walaupun apa yang anda pelajari di sekolah, melakukan sesuatu yang salah adalah sebahagian daripada mempelajari cara melakukannya dengan betul. Anda bukan mesin, anda adalah manusia, jadi anda mungkin boleh mengharapkan untuk tersandung di jalan anda untuk menjadi senaman yang konsisten. Jika anda tidak mendapatnya yang pertama, kedua, ketiga, dsb. maka teruskan mencuba dan menyesuaikan pendekatan anda sedikit setiap kali. Akhirnya anda akan kehabisan cara TIDAK untuk mendapatkannya dengan betul dan mendapatkannya. Dengan syarat anda tidak hanya mengulangi perkara yang tidak berkesan pada masa lalu.

Jadi, ini semua sangat, sangat, sangat mudah: peraturan sikap, semua strategi untuk menjadikannya lebih mudah adalah hebat, tetapi mereka tidak bernilai tanpa sikap yang betul – “Saya membuat semua latihan saya, melainkan saya sakit.” Sama ada anda lakukan atau tidak, anda lakukan atau tidak, anda akan atau tidak. Tiada alasan, tiada pembohongan rasional. Anda mahu kesihatan? Anda mahu kelihatan baik? Kemudian anda bersenam, dan anda melakukannya secara konsisten. Anda tidak? Kemudian anda tidak, tamat cerita. Berhenti bercerita kepada diri sendiri, dan mendapatkan pantat anda di gim akan menjadi lebih rumit.

Video about Been Working Out For A Month And No Weight Loss

You can see more content about Been Working Out For A Month And No Weight Loss on our youtube channel: Click Here

Question about Been Working Out For A Month And No Weight Loss

If you have any questions about Been Working Out For A Month And No Weight Loss, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Been Working Out For A Month And No Weight Loss was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Been Working Out For A Month And No Weight Loss helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Been Working Out For A Month And No Weight Loss

Rate: 4-5 stars
Ratings: 2699
Views: 30767502

Search keywords Been Working Out For A Month And No Weight Loss

Been Working Out For A Month And No Weight Loss
way Been Working Out For A Month And No Weight Loss
tutorial Been Working Out For A Month And No Weight Loss
Been Working Out For A Month And No Weight Loss free
#Weight #Loss #Fundamentals #Workout

Source: https://ezinearticles.com/?Weight-Loss-Fundamentals—How-to-Never-Ever-Miss-Another-Workout-Again&id=1400677

Related Posts

default-image-feature

Skinnier You Are The Easier It Is To Gain Weight Muscle Building Workouts For Skinny Guys

You are searching about Skinnier You Are The Easier It Is To Gain Weight, today we will share with you article about Skinnier You Are The Easier…

default-image-feature

Super Gold Weight Loss Pill Fast Way To Be Slim It’s Pumpkin Time – Fun to Carve and Healthy to Eat!

You are searching about Super Gold Weight Loss Pill Fast Way To Be Slim, today we will share with you article about Super Gold Weight Loss Pill…

default-image-feature

Sudden Weight Loss Upset Stomach Fatigue Extreme Thirst Frequent Urination Beware! The 15 Signs and Symptoms of Diabetes – Type 1, Type 2 And Gestational Diabetes

You are searching about Sudden Weight Loss Upset Stomach Fatigue Extreme Thirst Frequent Urination, today we will share with you article about Sudden Weight Loss Upset Stomach…

default-image-feature

Should You Workout To Gain Weight And Muscle During Ketosis Exercising When Starting Medifast

You are searching about Should You Workout To Gain Weight And Muscle During Ketosis, today we will share with you article about Should You Workout To Gain…

default-image-feature

Successful Maintenance Of Weight Loss Requires All Of The Following The Medifast Diet and Oprah Winfrey – Did Oprah Ever Do Medifast?

You are searching about Successful Maintenance Of Weight Loss Requires All Of The Following, today we will share with you article about Successful Maintenance Of Weight Loss…

default-image-feature

Should You Use A Weight Gainer With A Metabolism Booster 5 Simple and Best Weight Loss Tips for Getting a Perfect Figure

You are searching about Should You Use A Weight Gainer With A Metabolism Booster, today we will share with you article about Should You Use A Weight…